جشنواره a'21 - Post Digital Ignorance x Techno Utopia | 10 مارس - 18 مه 2021

Oyoun Berlin جشنواره ای را تولید می کند که هنرمندانه در مورد تحولات فن آوری و گفتمان های سیاسی-اجتماعی انتقاد از قدرت تأمل می کند: 69 هنرمند ، دانشمند و فعال در 16 کشور (آفریقا / سوانا / اروپا / آسیا) و همچنین یک آزمایشگاه آزمایشگاهی مشترک- آزمایشگاهی بیش از 50 رویداد: اجراها ، کارگاه ها ، پانل ها ، نمایش ، هکاتون VR و موارد دیگر.

چگونه فناوری بر تغییرات فرهنگی اجتماعی تأثیر می گذارد؟ آیا دسترسی بی حد و مرز به دانش و اطلاعات ، آگاهی انتقادی جامعه را تیزتر می کند یا اینکه باعث افزایش ناآگاهی ، ترس و نادانی می شود؟ آیا تغییر فناوری می تواند دموکراتیک سازی دموکراسی را به همراه داشته باشد یا ما آرزوی تکنوپوپی را داریم؟ چگونه می توان ساختارهای قدرت را با مداخلات حیاتی هنری از هم پاشید و تغییر داد؟ دانش مستلزم پذیرش مسئولیت نسلهای آینده و تحولات اجتماعی است. با این وجود ، اهمیت دسترسی به دانش از طریق فناوری های دیجیتال بیشتر از مصرف آن است: چرا چیزی را یاد بگیریم و بفهمیم که به هر حال همیشه قابل دسترسی است؟ پشت این پتانسیل ابزاری قدرتمند وجود دارد که جهل ایجاد می کند.

این پدیده "نادانی پس دیجیتال" نامیده می شود. معنای آن ناآگاهی روزافزون اجتماعی و فردی دانش از طریق فناوری های دیجیتالی است. این مربوط به استفاده از موضوعات ناخوشایند مانند تغییر آب و هوا ، تجربه جابجایی ، کلان داده ها و زیست شکن است. تأثیر این ناآگاهی همچنین مسئله همبستگی و توانمندسازی است. هنر به عنوان ابزاری بنیادی برای تأمل انتقادی در فن آوری ، حاکمیت و قدرت ، بازاندیشی و ایجاد آگاهی عمومی عمل می کند

با جشنواره a'21 - Post Digital Ignorance x Techno Utopia ، ما می خواهیم وضعیت موجود را به چالش بکشیم و بر دیدگاه های مربوط به زندگی غیر انسانی ، زیست محیطی عجیب ، استعمار زدایی دانش ، تجربیات پرواز و موارد دیگر تمرکز کنیم.

تولید شده توسط: Oyoun Berlin با همکاری amberPlatform

تیم سرپرستی: امیرالی قاسمی ، علی جم دوغان ، سنخان آكسوی ، كریستوف واچتر ، ابرو یتیشكین ، اكمل ارتان ، حمزه چاماس ، ماتیاس جود ، میلاد فروزنده ، محسن حضرت ، نینا مارتین ، راجاا شمام ، یوسف ال ادریسی

با: Eda Sütunç ، Danielle Brathwaite-Shirley ، Mary Maggic ، Rachel Uwa ، Renata Salecl ، Seloua Luste Boulbina ، Pelin Tan ، Yara Mekawei و بسیاری دیگر.

بودجه: صندوق فرهنگی پایتخت شهر برلین (HKF)

برنامه جشنواره با جزئیات همه دست اندرکاران اینجا // تصاویر اینجا
برای پرس و جو از مطبوعات و رسانه ها: hallo@oyoun.de

-

بیش از 69 هنرمند ، دانشمند و فعال در 16 کشور جهان و یک هاکاتون VR تحت نظارت جهانی.

در چند دهه گذشته شاهد گسترش چشمگیر فناوری دیجیتال بوده ایم. به نظر می رسید اشاره به یک تکنو-آرمانشهر که دانش برای همه در دسترس است ، نشانگر امکان تغییر مثبت اجتماعی و فرهنگی است ضمن اینکه یک نقص اساسی را تصدیق می کند. گویا تعهد فناوری های دیجیتال برای در دسترس قرار دادن دانش برای همه می تواند یک منفعت و رفاه جهانی را به همراه داشته باشد که تا حدی محقق شد اما فناوری های دیجیتال به هیچ وجه منجر به یک تکنو-مدینه فاضله نشدند.

بدیهی است که فناوری های دیجیتال علاوه بر امکان دستیابی به دانش گسترده برای افراد بیشتر ، ابزارهای قدرتمندی هستند که نوع خاصی از جهل عمومی را تولید می کنند ، یکی از این ابزارها در میان تکثیر اطلاعات و دانش موجود در محیط دیجیتالی امروز ، بسیار زیاد می شود.

نادانی به طور فزاینده ای توسط تصاویر فناوری اطلاعات امروزی پشتیبانی می شود. وسیع ، متصل و کنترل کننده همه جنبه های زندگی ما است. حاکمیت الگوریتمی ، هوش مصنوعی و دانش تخصصی از هنر تا علم ، سیاست و فرهنگ عامه ، ترس از دانستن جایی را که مردم عادی احساس کمتری نسبت به دانش و ظرفیت های فراوان برای پردازش آن دارند ، ایجاد می کند. مواردی وجود دارد که ممکن است بدانیم ، دوست داریم بدانیم ، باید بدانیم ، ما حق شناختن داریم و باید بدانیم. و همچنین "به ترتیب نمی دانم". با این حال ، به نظر می رسد که فرهنگ معاصر نادانی روند مثبتی داشته و در حال تبدیل شدن به موضع ایدئولوژیک رایج در سراسر جهان است.

با جشنواره A'21 - Post Digital Ignorance x Techno Utopia ، هدف ما به چالش کشیدن وضعیت موجود در حالی است که چشم اندازهای مربوط به زندگی غیر انسانی ، اکولوژی عجیب و غریب ، دانش استعمار ، جابجایی اجباری و موارد دیگر را محور قرار می دهیم.

تولید شده توسط: Oyoun Berlin با همکاری amberPlatform

شرکت کنندگان شامل: Eda Sütunç ، Danielle Brathwaite-Shirley ، Mary Maggic ، Rachel Uwa ، Renata Salecl ، Seloua Luste Boulbina ، Pelin Tan ، Yara Mekawei و بسیاری دیگر.

تامین مالی توسط: صندوق فرهنگی پایتخت برلین (HKF)

برنامه کامل جشنواره و لیست تمام شرکت کنندگان موجود اینجا کلیک نمایید. // تصاویر موجود اینجا کلیک نمایید.
برای سوالات مطبوعاتی و مطبوعاتی با ما تماس بگیرید در hallo@oyoun.de